Carriola.Redacción.22.01.23
Diez puestos de venta libres hay en los mercados municipales de Marín y Seixo tanto de carnicería como de pescado fresco y de actividades de hostelería y mañana termina el plazo de presentación de propuestas para obtener la concesión necesaria para su explotación por las personas interesadas. Las citadas concesiones lo son por 30 años y la licitación está abierta pero ya queda solo un día para la presentación de las propuestas.
Según la nota remitida ayer por el concello,los puestos que se ofrecen son:
Mercado de Seixo
- Dous de carnicería, chacinería, conxelados, pan, derivados de fariña, leite e os seus derivados, froita, verdura e demais produtos alimenticios, agás peixe fresco.
- Dous de peixe fresco.
Mercado de Marín
- Un de carnicería, chacinería, conxelados, pan, derivados de fariña, leite e os seus derivados, froita, verdura e demais produtos alimenticios, agás peixe fresco.
- Dous de peixe fresco
- Tres de actividade comercial de diversa índole e actividades relacionadas coa hostalería
En la misma nota se recuerda que “A presentación de ofertas e documentos, así como as notificacións e comunicación entre o órgano de contratación e as persoas interesadas neste procedemento realizarase exclusivamente a través da Plataforma de Contratación do Sector Público, no seguinte enderezo electrónico: https://contrataciondelestado.es